Skip to content

Massasje oslo happy ending erotisk

massasje oslo happy ending erotisk

I Oslo finnes det mange thai-steder som gir massasje, de annonserer ofte i aviser, men oftest på nett. Men de er også enkle å finne uten å se på. Da BA tok en ringerunde til flere massasjeinstitutter, ble vi tilbudt nakenmassasje for kroner. Hei Jeg var for andre gang på et massasje studio "thai" utgave. Min eks fikk "Happy ending" etter aromaterapi på hotellet hvos vi var en weekend i Krakow. Han fikk damen ALLE thai massasje stedene i Oslo tilbyr dette.

Massasje oslo happy ending erotisk - com sex

Du må gerne være dominerende, men skal også være respektfuld. Hun masserer så bena min, og innsiden av lårene. Ifølge politiet var det i omtrent sju thaimasasjeinstitutter i hovedstaden som solgte seksuelle tjenester. Er også nyskjerrig på bi

Videos

The Power Of Pussy & Penis Massage (Yoni/Lingam Massage) massasje oslo happy ending erotisk Seks massasjeinstitutter i Oslo benyttet seg av nettstedet i januar i år. På spørsmål om de tilbød noe ekstra eller «happy ending», svarte tre. Rattiya Suawai driver Noad Thai Salong ved tinghuset i Oslo sentrum. skriver at de ikke utfører erotisk massasje eller såkalt happy ending. I lokaler i Oslo og Trondheim foregikk det utstrakt sexsalg og politiet tvil om at det er norske menn som er ivrigst etter å få en «happy ending».

0 thoughts on “Massasje oslo happy ending erotisk

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *